Casper Pedersen

Kandidat til Folketinget i København Omegn

Folketingsvalget 2022

5. oktober 2022

Mit navn er Casper Pedersen, og jeg takker allerede nu for din opmærksomhed midt i din travle hverdag. Jeg vil bruge min erfaring, som bæredygtighedsrevisor, til at sætte turbo på den grønne omstilling. Vi skal vinke farvel til symbolpolitik og sikre konkrete og målrettede løsninger!

Som individer er vi alle unikke, og vi har forskellige ønsker og forventninger til vores liv. Det skal vores samfund imødekomme med fleksibilitet.

FRIT VALG FOR ALLE

Vi skal tilbagerulle regeringens gymnasieaftale, så ingen unge bliver tvangsfordelt baseret deres forældres indkomst. Ja, generelt skal vi styrke det frie valg af uddannelse, dagspasning og ældreplejen. Et frit valg skal være nemt for alle.

grøn omstilling og innovation

Jeg ser Danmarks fremtid som grøn, men det kræver en mere målrettet indsats, før vi kommer i mål. Vi er nødt til at sikre virksomheder ordentlig vejledning og fradrag, så vi motiverer til forskning og iværksætteri og dermed sikrer et grønnere Danmark. 

TRYGHED FOR BORGERNE

Kriminalitet skal bekæmpes bedre. Kun 13% af tyveri- og indbrudsanmeldelser i Københavns Omegn fører til opklaring. Jeg vil styrke politiet og kæmpe for din tryghed.